Monday, 4 February 2013

Assalamualaikum Semua , Btw Terima Kasih Kepada Sesiapa Yang Tengok Blogger Ijat Nie ツ
" Azreena Natasha Binti Abdul Razak " Nak Tahu Tak Siapa Gadis Ini ?
Haaa.. Dulu Ijat Crush Dia Tahu , Dalam 6 Bulan Macam Tu Ijat Stalk Facebook Dia
Dulu Crush , Sekarang Ijat Dah Dapat Tawan Hati Dia , So Now Dia Dah Jadi Milik Ijat
Korang Semua Nak Tahu Macam Mana Ijat Boleh Dapat Dia ? 
Okay Macam Nie , Ijat Baru Je Beli BB 
And Then Tasha ( Crush saya ) Pulak Guna BB , So Ijat Mintak Lah BBPIN Dia 
After Kami Dah Kenal , Ijat Ajak Jumpa Dia Kat SCM ( Sunway Carnival Mall )

 Time Nak Pergi Kat Dia , Muka Ijat Merah Tauuu >.< And Jantung Ijat Dok " DubDabDubDab "
Hahaha... Sumpah Memang Ijat Malu Sangat Time Tuuu , Malu Malu Kucing La Katakan xD 
Ijat Ingat Lagi Tarikh Time Kami Jumpa Tu " 21/11/2012 " 
Ijat Takkan Lupa Tarikh Tu ❤
Nie Gambar Gambar Time Kami Dah Couple  ツ












T̛͎̪̫͖͇̦̰̹͚̜̈̌̍̈́̉̐͌̍̊h̢̡͎̳̥̲̬̜̹̞̿̈̈̽͆̓͊̑̌̓ë̡̢͔͇̬̖̳̙̫́̈́̂͐̔͌͒̓̚͜͝ ͚̺͙͍̞̟͎͉̙͎̎̅̀́̽́̓͊͗̽Ę̧͇̭̬̠̲̩̙̟̀͒̇̿̂̈́̆̈́̅̚n̢̨̧̦͚̺͎̩͙̰͛̆͋̆̉̊̀̉̈́͒ḑ̩̬͎̻͙̭͕̪̻̓̈͑͂͆̌̓̈́̀͝

155 comments:

  1. aik? budak BERANI TAIKO GANGSTER lari tutup acc twitter ke? kata gangster pukul org bagai.. baru beberapa ribu org comment, tweet, dah takut? ni semua baru comment, belum lagi ramai2 dtg pukul ko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn...
      tak cukup tooodak la gitu...xoxo

      Delete
    2. Meh ko bawak geng2 ko motai ak pulak.

      Delete
    3. Macam anjing kelaparn muka tue,,,tunjk taiko,,,,puiiikkkkkkkk,,,,, hukum gantung lagi bgus,,, bikin sial saja d malaysia urng mcm lu!!!!!!!!

      Delete
  2. Replies
    1. Memang most wanted si bahlul teda balls ni. Lawan pun ramai2. Weh..bukan setakat 100 orang dah share ni kitorang kat Sabah pun pakat2 share. Mampuih le engko. Nak tunjuk terer tu gi lawan penceroboh Sulu la. And one more thing. Gi FB FYNN JAMAL dan baca. First time Kok Ping marah bebenor. Beliau kata u anjing bro. Sedih tak sedih.
      Muka gf pun kerek macam engko. Perangai pun sama kot. Sekejap bertudung sekejsp short pant. Memang ngam la dua kutti ni. Ngam! Perangai dan muka macam macai.

      Delete
  3. Muhammad Izzat Syafiq Bin Abdullah , Already Taken By Police..

    ReplyDelete
  4. Pailang ayat sweet2 maaaa, bapa lama lu sudah hidup ? lu igt a wa nampak muka lu wa pijak, wa x mau kasi ceramah sama lu, igt wa nampak wa pijak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajar sket, baru ada akai..

      Delete
    2. Hempuk je....dia ingat dia sorg je ada mo tai aq pun ada le....juara kg lagi....lau ko nak mrh jumpa aq

      Delete
  5. muka mcm orang bodoh je.. ade hati nak jadi gangster.. HAHAHA.. budak yg ko pukul tu berdoa supaya ko kene tangkap polis.. doa orang yg teraniaya ni makbul.. padan muka lu. ni baru sikit. supaya kau tu sedar skit.

    ReplyDelete
  6. muka isap kote, ang bwat kemiah paa barua wehh, nk buli org ngn muka isap kote?? x padan arr wehh

    ReplyDelete
  7. Confirm awek die mintak break, sbb perangai mcm shaiton

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah2 awek dia pun perangai macam syaiton haha

      Delete
    2. awek dy pun mcm setan !! tngok pun tahu !!

      Delete
    3. aku tak kenal pon dorg dua ni. tp rasanya ckp awek dia cmtu tk baik kot. dah bf je buat salah, jgn la libatkan awek dia. *serious aku tak kenal dorg ni. aku tahu yg budak jantan ni pukul org je. tu je yg aku tahu*

      Delete
  8. Aku dah kasi thu hal ni awl jam 9 mlm tadi 9 april 2013 pada brother joe bukit jambul. Pencarian bermula.. budak sekolah ka apa ka... pengajaran kne kasi sikit. Hang ingt! Ni bukan sembang kosong dari aku...

    ReplyDelete
  9. Awek muka stok makcik2.. hang punya muka plak stok mntak penampaq 20 30 daih.. xseswai.. hang punya spek power xckup kot

    ReplyDelete
  10. Wakaka..Gangster pun ada blog gak ke? lau aku tumbuk ni berkecai je muka budak ni...HAHAHAHA.

    ReplyDelete
  11. Ekekek.. Udah la yg lain. Bio polis uruskan.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Kejap lagi PaStI ada org bagi SaLAM... Sudah TENTU POLIS datang nak cekup kau...

    ReplyDelete
  14. Gua jumpa awek lu....hahaha...mmg abes la...

    ReplyDelete
  15. Kote pun blum tumbuh bulu lg...ada hati nk jadi gengster.. haram jadah punya budak

    ReplyDelete
  16. Kalau jumpa ngn aku memang lunyai aku belasah budak ni. Biaq dia tau langit tinggi ke rendah..

    ReplyDelete
  17. waaa . mmg muka kau aku carik skarang . aku crik kau ngan budak yg bajet tony jaa tuu . aku kwan budak tuuu . kau tggu .

    ReplyDelete
  18. Boh...klu brani kte g gaza deh...g gocoh dnung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa ke awek ko? awek ko ni kalau aku jmpe tgah2 malam, aku lari.wey hahahaha.

      Delete
  19. Ade hari hang kene pulak kalo hang x puah hati aku komen ni hang mari kl sungai besi

    ReplyDelete
  20. Pandai lak bg salam buto la hang nk pukol org bagai laen kli one by one la kalo x potong konek bg anjing mkn

    ReplyDelete
  21. Pelir ade kulup lg nak pukul org.puiiii!!

    ReplyDelete
  22. wakakaka mampuih hang kalu ak jmpa kt luaq....

    ReplyDelete
  23. xyah lelaki blasah kau.pmpuan tumbuk boleh pecah gak muka yg x seberapa nak gangster ni.muay thai kawan kau need more practice la weh.buat malu je.x tumbang pun mangsa korang tu.aiyoo. .

    ReplyDelete
  24. apa la hang ni....hang pukoi budak tu pkai buah tomoy....buah k.o banyak aq tengok...tp budak yg hang pukoi tu xtumbg pon...mana punya muay hang pakai ni.....ke tiru tony jaa je?xpyh poyo sgt....meh dtg jmpa aq kt gym tomoy....aq xblasah hang...aq bawak hang p fight....baru gentle beb...bg nama dlm balai buat ap....p buat nama dkt dunia la baru taiko beb...puuuiiihhh...malu la hang nya tok yg ajaq hang tomoy ni....bodoh....dgn hang dgn kengkawan ha,suma bodoh....makan taik banyak....puuuiiihhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  25. Lan todak dabel7... Bangsat punya melayu pukul melayu... Dapat letop muka kau mesti best kan

    ReplyDelete
  26. Awek mcm tu pn ssh nk dpt ker kne tnggu smpi 6 bln bgai??? Bodoh nyer laki.. Wt malu jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek dy da la muka mkcik cleaner kat tmpt keje aq.. puiii !!

      Delete
    2. kira stock abihh cunn yg dia boleh dapat ler nihh...
      kasihannnnn...
      apapong... memang sanggt seswaiii lerr..
      Bagai pinang dilenyek dgn bulldozer..

      Delete
    3. Kakakkaa apa punya taste la

      Delete
    4. Hahahhahaha.. kan kan kan... 6 bulan....kalau aku.. 3 jam ayat ckit je... truz msk bilik.. LoL

      Delete
  27. Kasihan..ni semua haail didikan yang mungkin tak cukup dari ibu bapa..sekali imbas dah macam bebudak singapore dah..risau dengan generasi yang akan datang..semoga Kau lindungi anak dan cucuku dari yerjadi sesutau yang memalukan seperti ini

    ReplyDelete
  28. Budak bodoh n coward. .. klu 1 by 1 blm pasti lagi ko menang..klu kuat sangat rasa la pekena sekola henry Gurney.... bodoh....bgus lg mati dr menyusakan orang

    ReplyDelete
  29. Aku jumpa budak ni..memang aku tapak muka dia..sial nya perangai..mak bapak tak reti ajar anak

    ReplyDelete
  30. Dok maki dlm ney x puaihh...
    Kena hadap dia baru puaihhh nooo

    ReplyDelete
  31. Weh bangang lau nak tunjuk pailang meh dtg Bangi. Mak bapak antar gi skolah suro blajar bukan belasah org.. Celaka betul.. Anak derhaka kau.. Puih..

    ReplyDelete
  32. Blum cukup bagus lg .pukul ramai2 watpe..tunggu bis sekolah br ko tau apa erti idup..g sekolah blaja la...kat luar ada lg taiko dr ko..budak tu xtumbang pun MAKNANYA KO BLUM CUKUP BAGUS

    ReplyDelete
  33. 1. Lagu kat blog ni buat aku rasa menyampah gila.

    2.Mana twitter? dah delete akaun sebab kena hentam?

    3.Facebook pun tunggu masa je kan. tu la hang, pukul orang tak ingat dunia. Polis dah cari baru nak mengelabah.

    4.Nasib ko la. Padan muka

    ReplyDelete
  34. Replies
    1. Ni apahal plk ni?? Tetiba iklan..

      Delete
    2. ko dh pehal....gersang? pfffft!

      Delete
    3. Nak onani kowt.. Bahaha.. Puiii..

      Delete
    4. Kebabian apakah ini?? Pancut suami..??? wtfff

      Delete
  35. Aku jmpa ko aku blasah ko.. Ko xlayak la lahir kt sg petani.

    ReplyDelete
  36. dak laki ni tak sunat ni. ish ish useless.

    ReplyDelete
  37. Apa bodoh benarr kau nie.??? Buat kantoi diri sndri je klu nk pukul pon ko punye pasal lahh y pegi upload video bagai sume 2 buat apa..??? Xde otakk.??? Blog nk jiwang2 je...!!

    ReplyDelete
  38. WA DENGAR LU BNYAK GENGSTER DEKAT ITU SEKOLAH ?? LU NAK TRY DGAN WA PNYA GENGSTER TAK ?? RINGAN JE TANGAN WAN NK SANTAU LU ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. santau je !! kan ade pic dy kat situ ! bagi dy rase sket !!

      Delete
  39. Cibai la lu budak gampang!!!

    ReplyDelete
  40. Owh bru jer kpel dik. Ingtkn dh x kawen bertahun2. Oh ya tgh smbunyi kt ner ni

    ReplyDelete
  41. jangan sampai orang ketiga pula turun cari hampa semua, aku ada dengaq dan nampak salah seorang dari hampa buka buah dan sebut nama tu.. hang mai mana?? kalau hang ahli sekalipun hang dah burukan nama tu dan melayu Islam hang, aku ada dengaq pasai hang ni dok munum arak sosial bagai nak rak. aku tak heran yg tu selagi hang tak sebut nama Islam kat situ. baik baik sikit nah, aku tak jauh pon dari hampa semua, aku kat area area sekolah hang saja dekat dgn tesco tu.. jgn dok kait nama tu lagi, jgn dok berlagak kuat sangat. hang p minta maaf dan menyerah kat polis dgn membe2 hang tu lekas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 baru nak up bro.haram jadah apa xtaw pakat main sebut ja..xpenah kena kutip jd mcm tu la bro..kena skali baru ada akai. baru tau sikit dah over taksub..ni org kta..minum setitik dah mabuk . pondan ni kalau tau pon bukan ahli , umoq xcukop . bulu xtumbuh habeh lg.. kesian budak2 zaman sekarang

      Delete
  42. awek koe x cun ar wehh..
    muka awek koe mcm an? anging.. mcm koe jgak !!! anging !!
    haaaiihhhh ! aq kalau dpt budak nie, aq tapak terus muka dy !!
    koe ! ngan anging koe ! kalau mati kompem masuk neraka !! da la wat maksiat !! anging !!!
    oit , anging ! aq nk koe bace komen-2 semua nie !! anging !!
    listen ! pls ! go ! to heLL !!!
    dua-2 muka mcm taikkk angingg !! anging !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik..bw mngucap..jgn sbb marahkan org smpai nmpk keburukan kite..awk tu bertudung so pastikan kate2 tu pun biarla selari dgn imej tu..nt kalo marah mcm ni dik pun lebih kurang derang je..biarla dier yg dpt dosa kite diam2 sudah..kalo nak marah pun gunela ayat yg sepatutnye..kata2 kite menggmbrkan perangai kite.. :)

      Delete
    2. Hahaha..chill it kid. kelakar pula baca kau kena tegur. -_- macam member kau je yang kena sepak terajang tumbuk tu kan? aku tahu kau marah, aku pun marah. satu malaysia ni marah, but this asshole is an ultimate fuckhead, cant do much dengan orang bebal macam ni.

      Delete
    3. Fara farahiza . Geram dengan ijat syafiq ke dengki dengan awek ijat syafiq tu ? Dari atas tadi baca muka fara farahiza ni asyik maki hamun ja . Orang lain pun marah juga . Tapi agak agak lah nak maki hamun kat tempat public cenggini . Awak tu pakai tudung . Bahasa mencerminkan diri . Anwy , ijat syafiq ni dah kena tangkap pun . So tak payah kecoh sangatlah kan .

      Delete
    4. Fara farahiza. Cuba bygkn bnde nie trjdi dkt anak awk satu hari nnty. Ape prasaan awk anak awk kena bash mcm nie? Kita kalo mrah skali pun kena laa brsbr.. jgn ikut hati.. maaf..

      Delete
  43. Awek pun hidung besar mcm serobong kapal...hahahahah...taiko taik babi..

    ReplyDelete
  44. Eshh..loya tekak aku baca ayat jiwang kau.. Yuckk ~ nak muntahhh..tgk muka kau pun aku geliiii....

    ReplyDelete
  45. weyh3...kan ade jgk bdk gemok yg pukul 2...bak mai bg kat aku.....gemok lawan gemok...

    ReplyDelete
  46. Meh bak dtg lu budak mne sial la lu mcm pantat bdk kcik je pwn muke awek pw mcm lubang asshole..bdo meh la fight kte kuat..

    ReplyDelete
  47. Lu gangster besarke,lu dok dlm hlg lu org pye gangsterla,sembang kasi bikin bimbang jer..puih!

    ReplyDelete
  48. Lancau bak sni pepet awex ko g aq uboh babi dalam pepet dye...ko x nyesal ke dpt awex cam 2...mke mcm haram jadah..babi dowh ko..

    ReplyDelete
  49. gerammmm nih!!!!awekS die HUDUSSSSS!!!,si pijat gengster lg jmbu.....alalalalaaaa,gerammmm nih!!!

    ReplyDelete
  50. cehh xleh bla.. taiko konon.. taik ko ad lahh
    . tuihhh.. mati lah kau budak oii

    ReplyDelete
  51. Sial pny budak! Sial sial sial!

    ReplyDelete
  52. kesian kat membe hang kat twitter tu . dia tak terlibat tapi orang maki hamun dia sebab kawan dgn hang.

    ReplyDelete
  53. Klau hang kmi x jumpa, awek hang pun jadi lah...HE3...

    ReplyDelete
  54. woi cibai... lu gangster kan.. lu tggu.. pukimak babi punya bdak

    ReplyDelete
  55. Kau tunggu aku cari kau babi...awek muke habis cun dahh ...stock bagi free pon tak terangkat alu punye x selera.....puihhh ayat dalam blog sweet nak babiii gilee...ko tunggu setann aku jackk kepala kau 20 kali baru kau tahu...mmg aku cari kauu...

    ReplyDelete
  56. Awek punye muka pn mcm pelacur murah jln hj taib.ada ati mau tnjuk gangster lu mat?? Besaq lu pnye dunia? Lu ni pengecut bhai, nk pukul dak2 nerd.dah tu bwk geng lak,telo xda ka? Ke telo lu suda kene sedot ngn itu minah pelacur? Jumpa lu kat luar, nahas lu bhai.

    ReplyDelete
  57. Astaghfirullahalazim seksiny awek..hehe ape nk jd laki plak prangai cmtu..ciapla ko dik sume org carik..

    ReplyDelete
  58. apa benda samseng hati bunga ni? dik, kalau nak samseng, samseng sungguh-sungguh. samseng ada makwe ni boleh merosakkan industri samseng bhai. percaya cakap abg ni.

    malu bhai, sebelah jiwa medan perang ada jiwa taman bunga. malu woi malu!

    ReplyDelete
  59. Dah kuat sangat ke?? Gangster ape simpan blog pondan camni..Puih!!

    ReplyDelete
  60. hei budak berangan gengster, i got double middle finger for you!!!

    ReplyDelete
  61. Dua2 hodoh. Awek gemok idung kemek.
    perangai macam babi. Ni tak lama ni. Ko tunggu la.

    ///

    ReplyDelete
  62. Rasakan....
    Konco2nya harus dibawak skali...
    Tq..

    ReplyDelete
  63. muka jambu nk jadi gangster, bantai budak ramai2 boleh la. skrg muka ko dh wanted. tunggu la ada lagi gangster tgh cari ko.

    ReplyDelete
  64. Replies
    1. ko ni giler seks ke sangap sial??!!

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Hahhahahahahhah!!!! Iklan tak habeh2... kwtawa sorang niiii adikkk oi...

      Delete
  65. Awek muka xbleh blah..we...mother fucker jom jmpa...

    ReplyDelete
  66. Woi binatang!! Nasib lah aku dak jb. Lau aku ddok penang skolah sama ngn kau nahas kau. Mmg aku jack je pale kau. Awek pun mcm sial. Kjap tudung kjap nmpk peha. Lu nak famous kan? Lu mai jb sini tgk sape gengster sial. Pkol bdk lemah bole aa kimak! Bdk tuh siket pun tak tumbang. Kau nie pondan ke apa. Lancau aa.

    ReplyDelete
  67. awek muke mcm sampah ni yg ko nk bangga² kan???puiiihhhhhh!!nak muntah aku tengokkkkkkkkk!!!ape punye selera la ko ni..banyak makan sampah ko ni..sbb tu perangai macam sial!!!

    ReplyDelete
  68. sekeeejjjjjjaaaaaaaaappp je lagi ...sekejaaaaaaaappp je lagi ada orang dating bawak gari...mampos la ko dalam lokap kena blasah polis....nak tunjuk hebat konon...
    luka sunat belum kering dah ada awek...muka awek pecah rumah !

    ReplyDelete
  69. wei bahlol, ko ingat ko kuat sangat eh ? tunggu la nanti polis cari kau, kalau aku ngan member aku jumpa kau pun siap kitorang jahanam kan . pegi mampus la sial ! awek kau pun kompem malu dgn perangai setan ko tu ! FUCK OFF !

    ReplyDelete
  70. Sial punye budak. Kalau berani meh lawan ngan aku meh..

    ReplyDelete
  71. Adik , adik tolong jaga kawasan taman abang ni boleh ? Baru rasa selamat sikit , adik kan gangster . Nanti abang 'basuh' adik tau . Peace have war :'D

    ReplyDelete
  72. Alamak. Apasal dah delete twitter bro? Baru nak ajak kau join club aku, Club Bebudak Takde Telur

    ReplyDelete
  73. muka ko dah lah buruk..awek pun buruk.. konon nak cite pasal crush ko.. pleaseeee larrr...budak takde masa depan..xde cite yang menarik pun dlm diari ko nie, cite berangan adalah, blaja pun bodoh.. ko ni masa sekolah jadi gangster, esok remaja.. main pompuan, awek cinta monyet ko pun dah blah jumpa janta kaya..pastu time dah dewasa, org sebaya ko semua dah berjaya.. ko masih tukar2 keje sebb kelulusan x berapa nak ada..keje pun malas..kahwin ngan pompuan ala kadar je lah..pastu kerah bini suh keje sebb nak nampung hidup ko yang kucar kacir tu... bila dah tua, anak2 tak pedulikan.. dah nak mampus, baru nak bertaubat.. masuk umah orang tua2.. itu lah pembalasan kalau ko ni tak berubah..ko delete lah blog ko, facebook ko, semua laman sosial ko lah sebb ko ni jenis xleh lawan dugaan hidup..hidup ko KUCAR KACIR lah... SEDEYYYY!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak kejam tapi reality . So i agree

      Delete
  74. Wei complete lah jalan cerita ko. Hahah! Terbaikkkkk!!!

    ReplyDelete
  75. Abih la ngko bai...

    http://blogserius.blogspot.com/2013/04/serius-shit-pembuli-smk-tun-hussein-onn.html?m=1

    ReplyDelete
  76. ala tomei-tomei ijat nie...hehehe..berkaler-kaler tulisan kat blog..hehe..xnk letak lagi my baby u ke dik??hehehe

    ReplyDelete
  77. Sy ingin belasah budak yg tomoi mcm spongebob tu....nak roundhouse perut dia dngan tendangan jantan bkn bapuk version cm dia.....eiii korang2 yg comment kat sini if ada jumpe.bebudak xde teloq ni rakam au...rakam diaorang menangis mcm bapuk...:D

    ReplyDelete
  78. Bertaubat ler dik.... Pintu taubat sentiasa terbuka... Semoga Allah memberi hidayah pada adik dan berubah menjadi orang yang lebih brguna..

    ReplyDelete
  79. Gangster zaman la ni sempat lagi no main twiter blog2 bagai.entri pasai awek plak tu..sweetnya gangster la ni..krikkk krikkkk krikkk

    ReplyDelete
  80. Mana ketajaman todak anda.. Bak main cucuk skali.. Puih hampeh lapsap bacul dayus la kau.. Bodoh babi...

    ReplyDelete
  81. Awek BOHSIA (bukan Macam Bohsia dah )
    Jantan nyer pulokk supo PONDEYYY.
    SODIH T.T

    ReplyDelete
  82. hahaha, prepare lerr der, mane2 lu pi pon xsenng..

    ReplyDelete
  83. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  84. Jumpa bdk ni sumpah aku bantai.

    ReplyDelete
  85. kesian.... kecik2 tnjuk lagak.... ade awek lak muke pecah lombong... ntah2 dh ber'sama' dua ekor neh... sbb tu tnjuk pailang.... tulah... nk kerek x kene tempat... mendapat la kau jang oi.... suh skolah... nk jd taiko... kah kah... hentam je budak kerek neh...

    ReplyDelete
  86. Awek dgn pakwe mcm puki lg...tgk pun dah tau.dpt kat aku balas setengah nyawa....baru tau sakit ke tak..mak ayah pun keturunan haram jadah..duk ingat anak baik..

    ReplyDelete
  87. Mak oi..lawanye blog taiko la sgt...blog aku pun xde warne warni...

    ReplyDelete
  88. memang nampak salah tafsir filem Juvana haish!

    ReplyDelete
  89. Semoga Allah lembutkan hati mereka...jom kita semua yang komen2 kat sini doakan budak yg dibelasah selamat dan tiada kecederaan dalaman, yang membelasah tu dilembutkan hati mereka, berubah menjadi orang yang baik.....Insya Allah

    ReplyDelete
  90. Apa punya taste la budak hingusan ni.. awek ang tu standart belen jalanan ja..haha

    Kalu jumpa malam2 aku lari ooo.. seram kot muka..

    ReplyDelete
  91. amboi, dah romen belum bro? jgn kuakan video sayur kan sorg budak ramai2. tak nampak telur. tunjuk skali video romen, baru nampak telur.

    ReplyDelete
  92. dik...abg nak nasihat sikit je..

    'kalo sabun jatuh jangan kutip tau dik...'

    ReplyDelete
  93. Banyak Tol Keyboard Warrior Kat Sini ^_^

    ReplyDelete
  94. Siap la ko. Silap2 awek hg kena rogol

    ReplyDelete
  95. Atotoo,,cunnye awek ko bang..

    ReplyDelete
  96. kau meamng bajet kuat.. geram btol aku org cam kau

    ReplyDelete
  97. Salah kau sendiri upload video tu dan kau sendiri yang nak semua ni terjadi. Sebelum buat tak boleh nak fikir dulu ke? Kau tengok sekarang , bukan kau je yang kena maki , awek kau , family kau pun kena juga. Ada masa lagi untuk kau berubah ke arah kebaikan. Aku harap Allah akan beri petunjuk buat kau. InsyaAllah

    ReplyDelete
  98. muka mu yg 'hensem' and gigi mu yg 'cantik' itu membuatkan tanganku gatal untuk menumbuk muka lu!!! :D

    ReplyDelete
  99. boleh tak aku nk ludah kat budak ni??
    PPPPUUIIIIIIIIII
    manusia mcm kau ni la merosakkan bangsa melayu sndr.
    jgn jadi manusia kalau nk membuli..jadi !@#$%*$ lg bagus!
    siap nk tunjuk awek bagai... budak hingus x sedor diri!
    sian mak bapak ko ssh payah besarkan ko htr g sekolah..tp ni jasa ko?..gantong diri je la dekk...
    *maaf kata2 terlalu kesat..aku dh geram tahap dewa ni..

    ReplyDelete
  100. Gangster??alahai..kecik besa kecik besa je aku tgok..hahax..bertaubat la sebelom terlambat..

    ReplyDelete
  101. Ijat ijat. Macam mne mase depan ko. Hm

    ReplyDelete
  102. Tak habis2 couple. Tak ingat nak mati ke.

    ReplyDelete
  103. Nama aku Lan , orang panggil aku Lantak kaulah . aku gengster besar yang fah ditangkap oleh polis . Hati aku taken by Polis . Kimak lancau bodoh kau Ijat Syaffiq _|_

    ReplyDelete
  104. eee geli SIAL GANGSTER MACAM PONDAN , NOOB BABI KAU , MENYAMPAH AKU TENGOK AWEK MUKA MC JANTAN ,MUKA KAU MACAM BODOH , DAH KAMPUNG , KAMPUNG JELAH , BODOH ! DAH MASUK LOKAP KAN , PADAN MUKAAAAA -..-

    ReplyDelete
  105. Macam Pian Cecupak je awek ko..huhu

    ReplyDelete
  106. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  107. Pailang ke ni..bodoh punyer budak suwey..gangster kt luar org ade respek skit..pukul owg bersalah berat je..ko lak nk jadi gangster kene kutuk satu malaysia..hahahaha..malu muke mak bapak ko..muke ko ni bek jadi tmpt tadah air kencing kitorg je..hahaaha

    ReplyDelete