Tuesday, 5 February 2013


53 comments:

  1. OIII BUDAK...G SERAH DIRI KAT PDRM!

    ReplyDelete
  2. Pukima ko .. Anjing .. Namaku iman .. Mari tah ko .. Cari aku .. Pukima la kamu ! Sial ..

    ReplyDelete
  3. Ni lagi seko nk tunjuk kuat. Nk kene tangkap gak ke. Biru mulot kang dok lokap.

    ReplyDelete
  4. Xlama sakit mental ko kena tala mcm ni...haha..

    ReplyDelete
  5. tiada maaf bagimu.!!! siap kau...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Technican ok lagi... Kalau jadi pencacai keja haram lagi teruk...

      Delete
    2. Ala..saya pon.tech.jugak..knapa.jgn.la.hina.kak oiii.rezki tuhan nk.bagi

      Delete
    3. Padan la skim techincian kene anak tiri.. rupe nye ni pandangan masyarakat.. fyi 100% techician skg ni x masuk pkai smp.. kite org suma ada diploma.. skop kerja pon melibatkan skop kerja engineer.. ape engineer buat kami pon buat tau.. beza dgn engineer dia ketua kami ja..

      Delete
    4. HINA SANGAT KE KERJA TECHNICIAN......
      SEKARANG TECHNUCIAN PON NK DIPLOMA TAW.....

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. Jd isu technician lak...
      Aku tech jgk kak oi hina sgt ke tech ni...
      Apa2 pn ayt2 mula aku sokong blajaq rajin
      Jgn dok prngai cm babi gni...
      Lu pikiq lu rwmbat org sakit..
      Org rembat lu nt lu rasa..

      Delete
    7. Agak2 la kak oi..jgn men sedap kuar statement..nk jd technician pon mau sambung dip 3 tahun..

      Delete
    8. Ni kak long.jgn dok rasa diri hebat sgt noo.aku technci jgak..nak kata kaya x la.tp bleh la kawen .bela anak dua org.beli rumah 2 bijik.keta.n x kebuluq la setakat ni.tolong jgn hina kerjaya org lain hatta tukang kebun atau org gaji sbb mereka mencari rezeki yg halal...muhasabah diri kak long

      Delete
    9. Kak keja apa? Kerajaan ka
      Bdn berkanun ka,? Jgn dok hina la kak oi, kang statement akak aku share ramai2, janji keje halal,

      Delete
    10. adohai cik kak oit, dlu kt sek pn jd gangster gk ke? nk jd technician pn belajar pandai2 kak oit, x de dip, x de sijil x jalan kak oit..

      Delete
  7. Awek kau muka horror siot. Aku tengok terkejut tadi. Serious. Kau nak jadi gengster pun agak-agak la. Kau ni macam perompak rompak bank lepas tu kau rakam kau bagi kt polis. Gengster tak ada otak.

    Selamat berbahgia kau di henry gurney

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abihh laaa...
      baru la akan bertemu dgn Lan toooodak yg sebenar...xoxo

      Nie la masalah bebudak zaman la nih..
      blajar ntah kemana, gedik nk berchenta jer lebeyy..
      tu yg jadi tak bermoral gitu tuu gamaknya..
      Lagi satu nih nk tegur, hat marka dia tu...
      sat pakai tudung... sat tak cukup kain baju...
      Buat malukan dan jatuhkan imej wanita bertudung jer..
      Dapat plak berchenta dgn mamat tak bermoral gitu..
      hmmm... mmg perfect sangattt la tu kann...

      Delete
    2. Haha.sangat sesuai.muka horror gila.perangai pun seram. Buruk perangai buruk semua

      Delete
  8. hoi babi. jumpe kau nti mampus aku kerjakan.

    ReplyDelete
  9. jumpak ngan aku kat seberang jaya tu memang aku tak cakap banyak dah wei.. memang aku hentam terus..

    ReplyDelete
  10. Anak sape lh...see public akn tnye solan tu..mak bpak jgak dpt nama..pandang pd dorng ye sblm wat pape..

    ReplyDelete
  11. Nt kau ade anak.org lain lain akn buat bende yg same dkt ank kau.mase tu bru kau tahu langit tu tinggi ke rendah

    ReplyDelete
  12. Sampah.. t boleh tulis dairi ko kt dlm hanry gurney tu.. nk sgt jd lan lacau kn.. hahaha.. puih.. smpah..

    ReplyDelete
  13. tawu la bwh umo polis x ley buat pape kt ko..tp pkir la msa dpn kau..kau taiko mane p0n,kalu otak x guna,jd sampah do0..ingat la bdk kau pkul tu anak owg..mak bpak dia jga elok2,kau g pkul lak..adoi...x matang betul otak..nama ja senior..malu la bro

    ReplyDelete
  14. Kasih sygku terhadapmu xkn terhakis walau kau di dlm lokap.. Bbye kekasih gelapku, lan todak..

    ReplyDelete
  15. Ni klu antau lahad datu bagus ni..

    ReplyDelete
  16. Aku jmp ko kt mn2 siap ko! Cibai punye anak!

    ReplyDelete
  17. hang mai kedah siap hang ak bubuhh

    ReplyDelete
  18. Die ade ckp nk stle sendiri ke prob ni?huhu tabik ah..deber xkena tmpt..haha

    ReplyDelete
  19. We..ang budak mana jom jumpa..bwa mmbe2 ang..mai sparing..bwa mak bapak ang pon xpa..

    ReplyDelete
  20. padan muke u... pandainya merosakkan hidup.....bkn hidup u jew!!!! hidup org sekeliling ko skali.... terutamanya ke2 ibubapa ko..... tahnia...... itu y anda cari... famesssss anda dapat lorhhhhhhhh

    ReplyDelete
  21. Oi,x mau blajaq mai cari aku, kita pi training masuk ufc, kat sana baru kena gaya....takat budak ghutu dok wat hero apa....ufc-ultimate fighting championship

    ReplyDelete
  22. Ijat babi ijat babi ijat babi . Bodoh , anjing , cibai .

    ReplyDelete
  23. Makan pon mak bapak suap lg dh berawek bergangster bagai..kat dalam nu nnt ada lg gangster dr hg. Silap2 zahir batin depa tibai hahahaha

    ReplyDelete
  24. anda langsi nmpk.... jgn smpai org ramai kutip anda....

    ReplyDelete
  25. Muka pun cam cibai ada ati nak jadi gangster......hakkkktuiiiiiiiii......

    ReplyDelete
  26. Weiiii budak budak x cukup umorr.jgn sampi jumpa aku.memg nahas hang aku tapak kat muka hang tu!

    ReplyDelete
  27. Apalah kebodoh otak kau ni bebal bangsat lahanat.. Nak gaduh bak mai.. Jgn bawak member 1 v 1 la.. Lawan sampai mati nak ke babi... anjingggg.. Binatang lah kau

    ReplyDelete
  28. Babi..jgn sampai aku jumpe ko sial .balai la ko

    ReplyDelete
  29. Takde keje pukul budak nerd ? Lepas ni kalau gaduh dengan polis rakam jugak tau ! Lan tokk hang !

    ReplyDelete
  30. Pabila harimau nmpk buruannye.. Letk camera konon nk tunjuk care2 mngkapnye.. Sedar x sedar , pemburu yg pegang camera die.. Akal Allah beri gune.. Bukn wat gule2..

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. dah pandai buat macam tu , pandai lah tanggung sendiri! macam berani sangat !!

    ReplyDelete
  33. haha emo dh semua gara2 ko bdk kecik.. x pasal2 isu tech pn dh telibat

    ReplyDelete
  34. Lan konek aderlah.... Kena buang sekolahhh... Haha... Aku nak tgk awek ko syg ko lgi ke x... Budak da gelap masa depan.. Awek ko buang ko cam sampah je sekarang..

    ReplyDelete
  35. IJAT JAMBU + AWEK KONGKANG = SWEET GILAAAAAAAA

    ReplyDelete