Monday, 4 February 2013

Hi Ini Adalah Post Saya Yang Pertama ツ
Sekian Lama Saya Dah Tak Sentuh Blogger Blogger Semua Nie...
Before Tu , Saya Nak Perkenalkan Diri Saya Dulu 
Nama saya Muhammad Izzat Syafiq Bin Abdullah , Orang Panggil Saya Ijat  ツ
SMK Tun Hussein Onn , Itu Sekolah Ijat .. 
Ijat Stay Dekat Seberang Jaya , Pulau Pinang 
Ijat Dah Berpunya ツ hehehehehe 
Haaaa ... ⇓ Yang Bawah Nie Ijat La :D .. 
Maaflah , Ijat Tak Hensem Mana Punn , 
Tapi Ijat Bersyukur Sebab Ijat Ada Jugak Paras Rupanya Sendiri  ツ
Follow Ijat Dekat Twitter  ツ
( www.twitter.com/ijatsyafiq )

IJAT HERE

44 comments:

  1. Woi budak.one by one lah...bangsat pukul melayu...meh hadap aku!

    ReplyDelete
  2. Nie ke budah tuh,abes la ko,1 my cari

    ReplyDelete
  3. Muka ko ni elok aku tumbok kasi pecah....mai sparing ngan aku.... Aku jumpa ko ni memg pecah muka ko... Serius aku cakap...buka buah 77 bagai ko... Mai cari aku kat kl... Aku nak sparing one by one ngan ko.... Sial.... Meh hadap aku meh....

    ReplyDelete
  4. Haha...kote lum tumbuh bulu bleh plak ada awek..ko lum cukup up lg la......g la lawan one by one. Aku rasa lum tentu ko menang..tu sbb ko panggil member ramai2 bantai sebab ko tak cukup kuat lg

    ReplyDelete
  5. : Ayat kau jambu sial. Seberang Jaya dgn Sg Petani tak jauh mana pun. Aku jumpa kau, bkn takat Tomoi, Judo pun aku kasi kau cilakak. Kau masuk Henry, aku berani jamin bontot kau rabak. Nak jd Lan Todak katanyee.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Wtf. get off woi! Ada ke patut kau dok mengiklan pasal handjob kat sini. salah website. pergi dekat youporn.com punya comments. habis cerita.

      Delete
  7. Muka macam babi mmg tak hansem pun sama la macam perangai kau haram jadah

    ReplyDelete
  8. koe baik mati lagi bagus aq rase.. n aq rase koe hidup pun x de faedah..
    n mak bapak koe pun mybe nk koe matii !!! anging !!
    aq jumpe koe, aq sepak-2 muka koe yg hodoh mcm anging !! !! kecik-2 x nk mampus, besar-2 wat taikkkk ..
    anging betul koe nie !! naseb budak yg koe sepak terajang tu bukan adik aq .. anging !!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Sedar pun muka x hensem..sbb muka x hensem la kot ko pegi pukul budak tu..jeles sbb dia hensem dr kau ??? Aku tgk gambar ko ni pun meluat rasa nak muntah... Huhh ~ budak hingusan..pas ni aku nak tgk muka kau pulak yg pkai gelang besi masuk juvana dlm tv..nak sgt kn jd lan todak tu..nt masa tu bru tau langit tu tinggi mana..pdn muka!!!

    ReplyDelete
  11. abihh la hg. .lpas ni taww laa. lan todak ka...lan cauu ka kt dlm jail nuh..haha...bt malu mak bapakk doe hg..baru nk tmbuh bulu..sebok nk jd gangster..phuii!

    ReplyDelete
  12. Xyh gangster sgtla,dok dlm tgk spe gangster kt luar smua tau ckp jer

    ReplyDelete
  13. alahaiiii...alahaiiiii....alahaiiiii....alalalalaaaa........jmbu siotttt,i like izzat syafiq.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasi bontot die bro bg rabak...hahaha

      Delete
  14. Habis la kau mamat 1 malaysia cari lu

    ReplyDelete
  15. Mat jiwang...
    Ada hati jadi gangster...
    Puihhhhh

    ReplyDelete
  16. Bangsat kau ni. Suka 2 kau jer nak pokol anak org.phuuuii
    Haramjadah kau ni

    ReplyDelete
  17. Dik, baik hang p packing bag hang pnlari mngaji sekolah agama pondok kt indonesia..mngaji sekolah pondok pastu bwk bertaubat byk2..abg dah siap ni bahan santau, tggl nak launch je ni

    ReplyDelete
  18. Kalu ko anak jantan mali kita cuba boxing betul2.. cari nama aku dlm FB dan PM bila dah rasa cukup kuat..

    ReplyDelete
  19. aku bukan jenis yang suka kutuk orang sana sini Houduken Kamehameha flying kick body slam tak tentu hala tapi apa jua yang akan terjadi pada kau... padan muka...

    ReplyDelete
  20. kau ke budak dalam video yg bangga sangat dapat pukul anak orang? ohhmyy, pergi belajar dulu lahh.. nak bergaduh sangat, masuk kelab tinju mana-2 tapi jangan menangis lah bila sekali dah kena cubit hahah! old school lah kau bwk geng lawan dgn srng je. hadoiii get a life lah dear. budak yg kau pukul tu dh beribu backup kat luar ni, kau? entah-2 parents sendiri pun malu nak mengaku anak. haihh, cikgu bm ada ajar tak peribahasa menconteng arang di muka sendiri? kau lah tu. bukan muka kau je, muka family kau semua pun dah hitam kena conteng haihh.. do notice, KAU CUMA BUDAK SEKOLAH YANG NAK TARIK PERHATIAN AND GET FAMOUS. thank you ^_^

    ReplyDelete
  21. awek cam sial...lu tu bdk2 lagi wei..sedar diri lah ckit wei..lu igt lu pukul anak orang hebat sangat ker..lu belum buku bertemu ruas lagi..bdk lu pukul tu x melawan klu bdk tu melawan gua rasa lu lunyai...puiii

    ReplyDelete
  22. awek kw xde la cun sngt,lbey kurang mcm prangai kw gak rpe dye hahahahha

    ReplyDelete
  23. astagfirullah .............................................

    ReplyDelete
  24. Kcik bsar, kcik bsar je aku tngk bdak nie.. ape brg pkul bdak blur.. meh pkul aku nie bru best, aku da lama gian nk dpkul.. one by one amacam ade bran???

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Der bila nak kluar lokap?? Budak2 dah x sabar nak lauk lu.. duk rumah jela lps ni ye.. jgn kluar2 tau.. bahayeee.. mak marah nnt bile kluar muke da x serupa orang.. eee ngerinye.. woii!! Guwa tunggu lu lan todak. Puihh

    ReplyDelete
  27. Hang kuat kan . Mai aku tomoi sikit . kuat sangat kan . tunggu betapa hebatnya hang kat aku . tengok sapa terketaq macam anjing hilang teloq .

    ReplyDelete
  28. Hahaha..pandai buat pandai tanggung hingus...parents susah support ko skolah...ko tunjuk gangster lak..ko xcian Ker kt mamber ko tuu...pikir dlu wey.

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. Agak agak lah pun kalau nak promo. Ntah pape ntah -..-

      Delete
  30. Actly Ijat hensem lah jugak. Ade certain gambar die comel but girlfriend die yang tak leh bla tu. Macam pakai wig(rambut palsu) menyerupai perempuan. Senang citer macam pondan.

    ReplyDelete
  31. Dekat sekolah nak tunjuk gangster? Ek eleh, cuba depan mak kau, kau belasah budak tu. Habis kecut telo kau. Bodoh kuasa 10 je dia ni. Buat malu keluarga, sekolah and buat malu NEGARA sendiri!

    ReplyDelete
  32. adik adik, yang pergi rakam adengan hebat tu sapa suruh? Nak bagitau la satu Malaysia hang hebat? Suwey la lps ni kena gari. Saya nak mengadap anda bertiga, anda bukan lawan saya. Insaflah adik2. Perjalanan masih jauh. Tak rasa sia2 ke kena buang sekolah?

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete